zaterdag 14 februari 2009

Valentijn
Ik heb hier een aantal projectjes die ik heb gemaakt voor valentijn.


Voor het kaartje heb ik Roze en Rood cardstock gebuikt. Het Designpapier is van Basic Grey.

Ook heb ik de Cuttlebug Comboset "Love Language" gbruikt om het rode achtergrondje te embossen. De tekststempel is van Magnolia. Het organzalint is van Joy, het andere lint is van de Action.

Het doosje is gemaakt met behulp van de Sizzix Bigz Die: Pollow Box. Het Papier is van Basic Grey. De hartjes zijn gemaakt van roze cardstock en de Cuttlebug Comboset "Love Language". En het lint komt bij de action vandaan. Ik heb het doosje gevult met suikerhartjes.

Het idee van het glas met de kookertjes kwam ik op een ander blog tegen, Chicnscratch.typepad.com. En ik dacht dat kan ik ook. Ik heb eerst met behulp van de Big Shot en Spelbinders Nestabilitie set: Classic Circles, de grootste scalloped cirkel uit gesneden. 7 Cirkels uit roze en rood cardstock. En opgerolt tot een punt zakje en vast gemaakt met dubbelzijdig tape. Dit bleef eigenlijk niet goed zitten. Dus de hartjes heb ik op mijn priklap gelegt, daarop (in een hoekje) twee stukjes lint. En ik heb er een gaatje ingeprikt. daarna een splitpennetje er door gestoken. Toen een gaatje in het puntzakje en het splitpennetje er door gehaald en opengevouwen aan de achterkant. Een knoopje in het lintje gelegt en de pubtjes bij getrimt, en voila. Het blijft nu vast zitten. In de zakjes heb ik toffees gedaan.
De hartjes die op de zakjes zitten zij gmaakt met de Spellbinders Nestabilitie set: Hearts. Hier heb ik ook weer organza lint van Joy en lint van de action gebruikt.

De zakjes heb ik een een groot glas gezet met wat zakdoekjes onderin.


Geen opmerkingen: